Tandläkarna Östermalmstorg

Engagerade för att ge dig den bästa tandvården

Alla våra behandlingar

ALLMÄN TANDVÅRD

Vi erbjuder alla behandlingar inom allmän tandvård.

Vi utför undersökningar, behandling av karies och parodontit, tandstensborttagning, kronor och broar, skalfasader, blekningar, rotfyllningar, tanduttagningar, bettskenor mm. Första gången du kommer till oss får du träffa tandläkaren som tar röntgenbilder och gör en undersökning. Tillsammans diskuterar vi vilken som är den bästa behandlingen för dig och du får alltid kostnadsförslag på de behandlingar som vi föreslår.

Vi erbjuder alla behandlingar inom allmän tandvård - instrument

TANDHYGIENIST

Vi lägger ett stort värde i den förebyggande tandvården.

Våra tandhygienister är experter inom detta område. Våra tandhygienister utför undersökningar, tandstensborttagning, behandling av parodontit (tandlossning), polering/AirFlow, fluoridbehandling och ger dig som patient den information som just du behöver för att hålla dina tänder och din mun frisk.

Boka tid till tandhygienisten  

Vi lägger ett stort värde i den förebyggande tandvården - instrument

ESTETISK TANDVÅRD

Estetisk tandvård syftar till att förbättra ditt leende, munhälsa och helhetsintryck.

Med den senaste tekniken och kunskapen kan vi åstadkomma stora förbättringar. Exempel på åtgärder inom estetisk tandvård är tandblekning, porslinsfasader, tandkronor, implantat och Invisalign (osynlig tandställning).

Kvinna som ler.

INVISALIGN

Med Invisalign får du en näst intill osynlig tandställning.

Individanpassade Invisalign skenor i tunn plast framställs för dina tänder där varje skena flyttar tänderna lite i taget, skenorna byts ut ca en gång i veckan till dess att tänderna når sitt slutgiltiga läge. Inför behandlingen tar vi ett digitalt avtryck av dina tänder och sedan får du komma tillbaka och se en 3D-modell av dina tänder före och efter behandling med Invisalign. Vi granskar modellen för att se att den stämmer överens med det resultat som önskas.